Monday, 19 January 2015

Fantabulous Skincare Pilihan Saya!

Assalamualaikum.

Dok pulun tulis entry hari ni. Haha.

Okay ladies. Not just ladies, gentleman pun boleh. I want to share my current skincare.

Tadaaa! Fantabulous skincare!





Memang fantabulous hokay. 

Sebelum tu, nak share sad story before. Beberapa bulan yang lalu dlm tahun 2014 lah kan. Ni dah masuk 2015. I've been struck by lot of problemo.

Sampai kulit iols yang tak pernah dicium jerawat jadi kulit yang berjerawat, " ibarat yang patah tumbuh yang hilang berganti."  Hilang dan tumbuh lagi.

Tapi Alhamdulillah sangat sangat. Dengan izin Allah. Im survived! Sumpah risau gila time jerawat dok naik. Member-member pun tegur "sejak bila kau berjerawat?" Then, aku reply, "aku nak ganti bepop haha"  Cover malu sebenarnya.


Antara testimoni yang menarik iols try fbs ni


Sungguh. Kawe percaya 100% dengan produk ni. Sedang dalam proses mengembalikan kulit lama. Awww Kulit pun makin glowing licin. 

Dulu,aku pakai skincare sebab nak cerah sampai kulit sendiri jadi testi pelbagai produk skincare.
Alamatnya, kulit alah. Jerawat naik.

Sekarang, i realized that, kulit yang cerah melepak tak penting sebenarnya, apa yang penting ialah kulit yang sihat! 

Dan hasil perubahan kulit titew, iols berjaya menghasut beberapa orang lain pakai sekali produk ni. Hahaha. Yela, mestila nak cantik beramai-ramai. Jangan selfish sangat lahaii.

Aku jenis kaki make-up. Dari kecik lagi dah terjebak dengan make-up. Kenapa? Cerita di lain entry. Heheh. Oleh sebab itu, kulit memang kusam dan pucat. Kalau aku tak make-up, nampak macam zombi. Haha. Tapi skincare ni memang sangat membantu! 


Testimoni fbs ni mengancam kan? 


Tak tipu okay! Serious talk! 

Antara testimoni. Yela, sebelum kita nak beli, mesti kita nak kesahihan produk tu kan? Apa tunggu lagi? Hihi.



Ni Cik Puan Gojes. Pengasas produk fbs ni. Semakin cantik!
Rasa nak kongsi to the whole world. Trust me hokayy? :)

Saya dah! Anda bila lagi?
Boleh inbox saya di facebook : Effa Aziz





8 comments:

  1. Macam menarik jugak produk ni ye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Memang menaik dan dipercayai hihi :)

      Delete
  2. serius ke produk ni berkesan ? pleaseee jangan main kan perasaan saya :(( hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tak mainkan perasaan awak sayang. hahaha. menjadi kat saya ahamdulillah.

      Delete
  3. produk ni menipiskan kulit x... kalau berada dibawah panas terik matahari,,kulit kemerahan x?

    ReplyDelete
  4. I dh pakai 3bulan..mmg best fbs ni..tp masuk bln ke3 ni kuat jrawat batu 3bijik besaq gedabak kat dagu..xtau knape..picit pnye picit dab bparut area dagu..pastu tmbuh lagi jrawat tmpat yg sama..xtau mane silapnyer..

    ReplyDelete
  5. I dh pakai 3bulan..mmg best fbs ni..tp masuk bln ke3 ni kuat jrawat batu 3bijik besaq gedabak kat dagu..xtau knape..picit pnye picit dab bparut area dagu..pastu tmbuh lagi jrawat tmpat yg sama..xtau mane silapnyer..

    ReplyDelete